Jeres værker // co-creation

Jeg stødte på co-creation gennem min uddannelse, og jeg elskede konceptet fra start. Kunst og co-creation går ud på at skabe unikke værker i fællesskab. Jeg elsker at male specialværker, da kunstprocessen til tider kan være en ensom proces, men gennem specialværker, skaber vi kunst sammen. Jeg oplever et glimt af andres livshistorier – sorg, glæde og fascinerende fortællinger, som jeg får lov til at formidle gennem kunst.

Det er klart mere udfordrende og til tider en anelse angst-provokerende at skabe specialværker, men samtidig mere givende – det er en helt fantastisk følelse, når andre folk også får muligheden for at male sin historie.

“Det er en helt fantastisk følelse, når andre folk også får muligheden for at male sin historie”

Jeg tænkte altid, at ”ej jamen det kan alle da, hvis de vil”. Jeg undersolgte mig selv, som jeg arbejder på ikke at gøre. Men til sidst indså jeg, at det jo faktisk ikke er alle, der kan male sin historie. Og det syntes jeg var en skam. For jeg oplever, at det giver mig så meget. Især når man er tom for ord, eller som jeg var engang, ukomfortable ved at dele visse sider af mig selv og mit liv. Det føltes simpelthen bare unaturligt.

“Når ord føles hårde, tomme, utilstrækkelige – når ord ikke er nok”

Jeg blev dog bedre til det, men det er stadig nemmere at male det, især de sårbare, hårde facetter af livet. Derfor skal alle have muligheden for at kunne skabe et værk, male sin sorg eller glæde, udtrykke sig gennem kunst.

Nedenfor kan du se nogle af folks historier, gengivet i et specialværk.

Familieportræt
Nova
Familiefest
Drunk in the morning
Studiner

Skab din egen unikke kunst gennem en fælles proces

Se flere historier på bymunkskovs instagram

Se flere værker under fanen originalmotiver, galleri samt udstillinger