Oneline Art

Siden er under opbygning…

One line art & One line drawings

One line art er meget enkelte, men alligevel imponerende plakater. Typen hedder one line art, one line drawing eller continuous line drawing, dvs. at hele tegningen laves med én ubrydt streg uden at blyant, tusch eller pensel løftes fra papiret.

Egentligt meget enkelt, og man kan også tænkte at det er let. Det er heller ikke fordi det tager lang tid, at lave sådan et værk, det handler nok mere om det man ikke ser; den øvelser der skal til og alle de forsøg, der bliver kasseret inden man står med et resultat som kan bruges.
Man drages af den fascinerede enkelthed af denne type værk.

Igennem de seneste år er stregtegninger blevet en populær og efterspurgt kunstform, som mange danskere holder af at pryde væggene med i hjemmet. Nogle af de mest udbredte motiver indenfor line art er tegninger af babyer.

Stregtegninger har unikke fordele og egenskaber som kunstværker. Det er det mest personlige kunst, du kan få lavet, og som kan skabe den mest hjemlige og kærlige stemning i huset.

Alle og enhver kan få foreviget et elsket foto af en søn eller datter. Vil du give bedsteforældre, ægtepar eller et betydningsfuldt menneske den mest rørende og mindeværdige gave, er en stregtegning den rette kunstneriske tilgang.

Stregtegninger er en kunstnerisk teknik, der kan bruges til både portrætter og motiver af stillbilleder og landskaber. Det er hovedsageligt tegninger af mennesker eller dyr, der er foretrukne motiver.

Tegningerne har relativt grove streger, der ofte er lavet i én, uafbrudt bevægelse. Dette kaldes ”one line art”, eftersom der teknisk set kun er én enkel streg på tegningen.

Det er det ærlige, ægte og naturlige udtryk, der er iblandt hovedårsagerne til kunstteknikkens popularitet. Mange andre kunstneriske stilarter og teknikker kan være mere eller mindre egnet til bestemte typer af hjem. Til den kreative bolig kan det f.eks. være de farverige billeder, der er det ønskede udtryk, mens den minimalistiske bolig foretrækker et ’råt’ og mere stilrent look.

Stregtegninger kan passe ind i en hvilken som helst bolig.   

På nettet kan du bestille dine personlige stregtegninger, der er lavet i henhold til dine ønskede motiver.

Der behøves intet kunstnerisk kendskab eller særlige, tekniske evner for at bestille stregtegninger enten til dig selv eller som unik gave.

Stregtegninger hører til nogle af de mest budgetvenlige kunstteknikker, du kan benytte dig af. Det er det oplagte valg af gave, når du vil glæde et særligt menneske eller et par, der fortjener at blive forkælet med en gave, de aldrig vil glemme dig for.

Prisen for din tegning vil afhænge af format og antal motiver, du ønsker at få foreviget. Det er antal ansigter på motivet, der har størst indflydelse på prisen. Det vil sige, at en tegning af 1 person er billigere sammenholdt med line art af en familie.

Du kan få dit personlige kunstværk sendt direkte til dig pr. mail. På dén måde bliver det ikke mere enkelt at få gaverne i hus til et diamantbryllup, rund fødselsdag, studenterfest, barnedåb eller en helt femte type begivenhed.

Se mere KLIK HER – Galleri

Se mere KLIK HER – Håndmalede 100 %

Se mere KLIK HER – Forside

Referencer:
Kontor Udlejning Odder – 2148 8380 – Mille
JALA Ejendomme – 6110 85 74 – Lasse
T.N. Enterprice – 6094 2611 – Stine
Peter Kingo Invest – 40155373
Hæklet.dk